Luftfartsfag.no er åpnet!

Da er luftfartsfag.no – hjemmesiden til Sideslip – endelig åpnet! Sideslip er linjeforeningen for studentene på bachelor i luftfartsfag ved UiT, også kalt University of Tromsø School of Aviation (UTSA). Foreningen består av studenter ved dette studiet og jobber kort sagt for at alle skal ha det trivelig her!

Denne nettsiden er ment å være en uoffisiell kilde til informasjon om studiet, i tillegg til å kunne fungere som et medium for kommunikasjon mellom luftfartsfag-studentene og de som vurderer å søke på dette studiet eller andre interesserte. Vi vil også jevnlig legge ut artikler om hva som skjer på studiet for tiden.

Nå i starten så kommer ikke siden til å ha kommentarfelt i artikler, fotoalbum også videre. Det er for at vi skal kunne åpne siden raskere for allmenheten. Kommentarfelt vil komme etter hvert. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger på denne nettsiden, så kontakt oss gjerne på Facebook-sidene våre! Linker finner du på Kontakt oss-siden. Vi har også en FAQ-seksjon her som vi prøver å holde så oppdatert som mulig.

Ellers så er det bare for meg å ønske alle nyskjerrige lesere velkommen til den nye hjemmesiden vår! Ta gjerne en titt i Fotogalleriet for å se hvordan hverdagen vår er her på bachelor i luftfartsfag!

 

Marius,
Admin/IT-ansvarlig

Luftfartsfag.no